Ønsker du å glede noen. Gi bort et gavekort som kan benyttes både på Stryn Torg og Måløy Brygge. Kortet kan brukes på hele 16 butikker på de to sentrene. Du får et godt og variert utvalg av butikker.

bilde i galleriet

Ønsker du å glede noen. Gi bort et gavekort som kan benyttes både på Stryn Torg og Måløy Brygge. Kortet kan brukes på hele 15 butikker på de to sentrene. Du får et godt og variert utvalg av butikker.

Dette er gaven som passer for alle anledninger

Konfirmasjon, jul, bursdag, jubileum, firmagave, gave til ansatte, sommergave, farsdag, morsdag, valentinesdag – ja anledningene er mange.

Enkelt å kjøpe, aktivere og fylle opp

Kjøp gavekortet gjennom Igive appen eller på nettsiden https://igive.no/gavekort/stryn-torg-maloy-brygge-2/ Du får det elektroniske gavekortet sammen med et kort som du kan skrive hilsenen på. Så fyller du det opp via appen iGive og vipps så har du den perfekte gaven å gi bort.

Gavekort på mobilen

Med et gavekort på Stryn Torg og Måløy Brygge fra iGive tenger du ikke lenger å bekymre deg for å miste kortet ditt. Du kan aktivere gavekortet ditt på din mobil og ha full oversit over saldo og utløpsdato via Mine gavekort-funksjonen.

Firmagave til ansatt

Ønsker du å gi en slik gave til dine ansatte. Send oss en bestilling på e-post og vi ordner det hele for deg.