Nille - butikken for de små og store anledningene

bilde i galleriet
Jorunn er butikksjef i Nillebutikken her på Måløy Brygge.

Nille har vært på Måløy Brygge siden 2008. I Måløy siden 1997

Nille har i sin visjon at de skal være butikken for både de små og store anledningene. Dette gjør Jorunn og hennes stab alt for å klare. Det gøyeste er å få pakke ut og vise frem produktene som skal være med å skape disse anledningene.

Og det er ekstra kjekt når kundene viser begeistring for de varene som blir presentert. Fornøyde og glade kunder er det kjekkeste vi vet, sier Jorunn.

Det er også alltid hyggelig å overhøre f.eks “.. jammen alt det har de jo på Nille” Det er da du vet du har truffet målgruppen og at man har gjort jobben med å skape øyeblikk.

En arbeidsdag i en Nillebutikk blir sjelden en kjedelig dag. Varene strømmer både inn og ut. Til enkelte sesonger og anledninger er det pallevis som skal pakkes ut, settes i hyller og presenteres for kunden. Og vi er ikke før ferdig med en anledning før den neste står for tur. Men med dyktige og trivelige kolleger går jobben unna i en fei, sier Jorunn.

Det er jo dette som er med på å gi arbeidsdagen innhold og når vi kan få lov å toppe det med fornøyde kunder, ja da kan vi nesten ikke ha det bedre eller …… sier Jorunn.